dimarts, 27 d’octubre del 2009





Alice cullen

Alice Cullen (nascuda Mary Alice Brandon) és la filla adoptiva de Carlisle i Esme; i la germana adoptiva de Edward, Rosalie i Emmett, i núvia de Jasper. La seva habilitat especial és veure el futur, pot fer-lo amb vampirs i humans però no amb homes llop ni amb Renesmee. No recorda gens de la seva vida humana, només que un dia es va despertar sent un vampir. Finalment es va revelar que havia nascut al voltant de 1901 en Biloxi (Mississippi), i que va ser duta a un hospital psiquiàtric per tenir premoniciones. Va Ser transformada per un vell vampir que treballava en l'asil per a protegir-la de James, el vampir que més tard intenta matar a Bella. Després d'algunes investigacions, Alice troba la seva tomba i descobreix la data del seu ingrés en l'hospital. A través de la seva investigació també descobreix que tenia una germana menor cridada Cynthia, i que la seva neboda encara viu.

Al llarg de Crepuscle, Alice utilitza la seva capacitat de veure el futur per a ajudar a Bella quan està en perill. Les dues aviat es converteixen en amigues. En Lluna nova, Alice veu A Bella caient d'un penya-segat i creu que s'està suïcidant. Rosalie, creient que Bella està morta, informa a Edward, que assolat per la notícia es trasllada a Volterra, a Itàlia, per a intentar suïcidar-se. Alice, al descobrir que Bella segueix viva, l'acompanya a Itàlia per a impedir la mort de Edward.







Emmett cullen

Emmett Cullen (nascut Emmett) és l'espòs de Rosalie, el fill adoptiu de Carlisle i Esme, i el germà adoptiu de Edward, Alice i Jasper. Emmett tenia 20 anys en 1935 i vivia en Gatlinburg (Tennessee) quan va ser mutilat per un ós. És oposat per Rosalie, que es trobava en aquesta zona caçant, i l'hi duu a Carlisle perquè ho salvi convertint-lo en vampir. El seu atribut principal és l'enorme força que posseïx.



Rosalie cullen




Rosalie Hali és la filla adoptiva de Carlisle i Esme Cullen; la germana adoptiva de Edward, Alice i Jasper; i l'esposa de Emmett. La seva físic és el d'una dona de 18 anys. Va néixer en 1915 en Rochester (Nova York) i és la filla d'un banquer. Royce King II es va interessar en ella i aviat es va convertir en el seu promès. Rosalie sentia enveja de la seva millor amiga Vora per haver tingut un nen. Un dia, va notar que ella no compartia la mateixa relació amb Royce que Vera amb el seu marit. Quan tornava a la seva casa es va trobar amb Royce i els seus amics borratxos, el que la duc a ser pegada i presumptament violada. Carlisle la va trobar moribunda en el carrer i va decidir convertir-la en vampiressa. Una vegada feta la transformació, Rosalie es va venjar del seu promès i dels seus amics matant-los.

En Crepuscle, Rosalie assegui enveja de la humanitat de Bella i no l'accepta en la família. És la causant en Lluna nova que Edward crea que Bella està morta. En Eclipsi li revela el seu passat A Bella amb l'esperança que aquesta decideixi seguir sent humana. Durant l'embaràs de Bella en Alba, Rosalie roman al seu costat per a cuidar que al bebé no li passi gens.


Jasper cullen


Jasper Hali (nascut Jasper Whitlock) és el fill adoptiu de Carlisle i Esme, el germà adoptiu de Edward, Rosalie i Emmett, i el marit de Alice. Va néixer en Texas i es va unir a l'Exèrcit dels Estats Confederats en 1861 per a servir en la Guerra Civil. A causa de la seva personalitat carismàtica va ascendir ràpidament. Jasper es va convertir en vampir en 1863, quan tenia 20 anys, per una vampiressa cridada María. Va obtenir l'habilitat de canviar les emocions de qui ho envolten.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada